20 de ani de NTT DATA Romania

2

Compania noastră, NTT DATA Romania, împlinește, simetric cu anul în care ne aflăm, vârsta de 20 de ani. Am fondat inițial EBS Romania în iunie 2000, la Cluj-Napoca, și mi-am dorit să o transform într-o companie puternică. 20 de ani mai târziu, visul mi s-a îndeplinit. Sunt foarte mândru de întreaga echipă și de tot ceea ce am realizat până acum.

Am reușit să amprentăm evoluția industriei IT din Transilvania asumându-ne un rol de pionierat. Având clienții și proprii colegi în focus, am creat un model de performanță bazat pe valori organizaționale umaniste și pe un leadership autentic. Niciodată nu am uitat de unde am plecat și atunci când ne-a fost greu, am muncit și mai mult. Am privit spre viitor, convinși fiind că rezultatele obținute sunt întotdeauna cel mai corect arbitru.

De-a lungul timpului am avut peste 450 de clienți de pe piața națională și internațională, am devenit un partener de încredere și am continuat să ne mărim protofoliul cu noi servicii și soluții tehnologice. În 2002, la 2 ani după fondare, am lansat propria soluție ERP – Clarvision, care este utilizată acum de peste 200 de clienți din țară. În 2013 am avut de luat o decizie grea: am vândut compania grupului japonez NTT DATA, iar în 2016 EBS Romania a devenit NTT DATA Romania, moment despre care am mai povestit într-un interviu recent, postat pe canalul meu de Youtube. Ne-am dublat echipa, ne-am dezvoltat constant portofoliul de clienți și servicii și ne-am concentrat pe integrarea și implementarea de sisteme IT. Susținem digitalizarea, iar anul acesta am devenit parteneri SAP România și primii din țară care implementează S/4HANA, un sistem inteligent, care funcționează pe bază de date in-memory, un real ajutor pentru digitalizarea companiilor.

Obiectivele de dezvoltare ale NTT DATA Romania se concentrează pe poziționarea noastră ca integrator de sisteme, abordând proiecte de tip premium, cu o complexitate ridicată. Vom începe un proces de dezvoltare regională a companiei, devenind baza de operațiuni a cluster-ului est-european. În anul fiscal curent ne dorim să atingem o cifră de afaceri de peste 100 Mil. EUR.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente