5 lucruri interesante pe care le-am văzut pe Twitter în luna septembrie

5

5 lucruri interesante pe care le-am văzut pe Twitter în luna septembrie

Doresc să fiu mai aproape de noua generație de tineri elevi și studenți, motiv pentru care incerc sa fiu la curent cu trendurile de pe rețelele sociale. Zilnic imi iau timp pentru a afla noile știri din tara si din lume și a mă informa în legătură cu lucrurile care circulă pe Social Media. Atfel am să transform acest articol într-o rubrică cu recurență lunară, în care să împărtășesc cu voi lucrurile care mi s-au părut interesante pe Twitter. Eu cred ca vi se vor parea interesante si voua.

In timp ce eram pe contul meu de Twitter, am găsit un citat foarte interesant, de pe contul unui profesor, adresat elevilor. Acesta este un citat care poate fi aplicat atât în mediul academic, cât și în mediul de business.

Un alt twitt care mi-a atras atenția este o fotografie modificată astfel încât să pară că în Palatul Parlamentului din București are loc un meci de basket.  Eu aș participa la un astfel de eveniment, fiindcă iubesc sportul și particip des la astfel de evenimente (deși nu chiar organizate în Palatul Parlamentului).

Uneori, în timp ce lucrăm, simțim nevoia de o pauză. Dar cum facem asta, fără să plecăm la propriu de la birou? Iată cele mai bune modalități de a „evada” pentru puțin timp într-un articol distribuit de Harvard Business Review.

Am găsit un citat care mi-a plăcut foarte mult, mai ales în contextul reînceperii noului an școlar și al noului an universitar (în curând). Pe această cale, vreau să le urez tuturor elevilor și studenților care se pregătesc de călătoria pentru viitor, prin educație, mult succes și spor!

Lunile trecute am contribuit, împreună cu oameni de seamă din business și mediul academic, la realizarea unei cărți, despre Digital Talent Management. Subiectul este unul foarte drag mie. Am găsit un twitt cu o listă de cărți, cursuri și studii care să vă ajute să aprofundați subiectul.

Voi ce postări și lucruri interesante ați descoperit în timp ce erați pe rețelele voastre sociale? M-aș bucura să aflu despre ele și să le discutăm.

Articole recente