5 lucruri interesante pe care le-am văzut pe Twitter în ultima perioadă

5

Îmi doresc foarte mult să fiu mereu aproape de noua generație de tineri, astfel că încerc să fiu mereu la curent cu trendurile de pe rețelele sociale. Îmi iau aproape zilnic o jumătate de oră pentru a citi știrile și pentru a mă informa în legătură cu lucrurile care circulă pe Social Media. Astfel că, zilele trecute, în timp ce eram pe contul meu de Twitter, am găsit 5 tweet-uri interesante, pe care vreau să le împărtășesc cu voi, sperând că le veți găsi utile.

Astfel, în timp ce eram pe Twitter, am aflat de ce ceaiul este foarte sănătos și recomandat pentru noi. CNN a realizat un reportaj cu ajutorul unui psiholog și un specialist în ceaiuri și a subliniat importanța ceaiului, băutură care datează de mii de ani. Îl puteți vedea aici.
Alt tweet interesant pe care l-am văzut, spune că este în regulă să existe diferențe de opinie la locul de muncă. Conform Harvard Business Review, dezacordurile ajută la construirea unei echipe mai puternice, cu abilități de comunicare, conturează relațiile profesionale și duc la un mediu de lucru în care oamenii își expun, într-un mod sănătos, punctul de vedere și astfel, cresc și se dezvoltă. Articolul îl puteți găsi aici.

Mă pasionează și încerc să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în Spațiu, astfel că am văzut 3 imagini frumoase ale lunii, făcute de astronauții care se află pe Stația Spațială Internațională și postate de Thomas Pesquet, parte din echipă. Acesta preciza în Tweetul său că fotografiile la lună sunt dificil de realizat de pe Stație, dar noi le mulțumim pentru efort și pentru ocazia de a vedea imagini inedite.

Am mai descoperit un Tweet de la Forbes, despre cum poți comunica mai bine pe LinkedIn, astfel încât să te ajute în cariera ta. Sper să fie de folos și să vă ajute pe această platformă. Îl puteți găsi aici.

Ultimul tweet, dar nu cel din urmă, face referire la o carte despre știință, fizică, minte, realitate și materie, scrisă de fizicianul Brian Greene. Designul postării mi-a atras atenția, după ce am aflat mai multe, m-am hotărât să o împărtășesc cu voi. Sper să vi se pară interesant. 😊

Voi ce postări și lucruri interesante ați descoperit în timp ce erați pe rețelele voastre sociale? M-ar bucura să aflu despre ele. 😊

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente