Aducem arta la birou – proiectul Office Galery

A

Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca şi NTT DATA Romania au lansat anul acesta proiectul Office Gallery, care are ca obiectiv promovarea unor lucrări realizate de tineri artiști, în clădirile centrelor de afaceri pe care le deține NTT DATA Romania.

Suntem puternic axați pe identificarea, promovarea și susținerea tinerelor talente, ale viitoarelor elite, prin oferirea de resurse și a unui context prolific pentru a performa, astfel încât aceștia să poată crea viitorul de mâine. Proiectul Office Gallery a coagulat spiritul creativ al mai multor artiști și studenți ai Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, dar și al colegilor noștri iubitori de artă. Urmărim așadar să încurajăm cooperarea între tinerii artiști, organizații culturale și mediul de afaceri din România. Este un prim pas în atingerea unor obiective ambițioase, precum consolidarea comunității artistice românești și facilitarea accesului artiștilor la spații de creare și de difuzare a artei vizuale.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 2 ani, timp în care vom organiza câte 4 expoziții ale doctoranzilor facultăților din cadrul UAD Cluj. Vă așteptăm atât la sediul nostru din Cluj, cât și la sediile din țară, pentru a vizita galeriile din birouri.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn

Articole recente