Anul 2021, un pas mai aproape de mașinile care se conduc singure

A

Chiar dacă pandemia a dat peste cap producția din domeniul automotive, iar criza mondială a semiconductoarelor a accentuat această stare, cei mai mari producători auto s-au adaptat rapid la noile condiții de business. Aceștia au continuat dezvoltarea și lansarea de noi vehicule inteligente, cât și echiparea acestora cu ultimele tehnologii, aducând mai aproape ca oricând visul realizării unei mașini perfect autonome.

 „În această perioadă, lumea a folosit și mai mult tehnologia, ceea ce a condus la creșterea dorinței de a utiliza tehnologia pentru a dezvolta un viitor mai bun și pentru a asigura sustenabilitate. Dezvoltarea rapidă a automobilului electric autonom va revoluționa modul nostru de a gestiona resursele. Va trebui să ne obișnuim să migrăm către conceptele moderne de transport, care, desigur, vor aduce un progres tehnologic semnificativ”, consideră Daniel Metz, Chairman of the Board of Directors NTT DATA Romania.

Citește mai mult!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente