„Avem două principii fundamentale de respectat: ființa umană și natura” – Daniel Metz, CEO, NTT DATA Romania

Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania a vorbit la EBS Radio despre provocările perioadei actuale și despre șansa de a ne regândi viitorul pe valori care au în centru ființa umană. „Trebuie să readucem economia în rândul oamenilor”, spune Daniel Metz.

CEO-ul NTT DATA remarcă o schimbare a comportamentului oamenilor. „Nu cred că în urma acestei perioade dificile ne vom întoarce la viața pe care am avut-o anterior. Nu cred că economia va reveni la uzanțele anterioare. Nu cred că economia și societatea în sine vor fi readuse cu 12 luni înainte, cu 24, cine știe când se termină criza, astfel încât să repornim ‘nebunia’ prin care am trecut înainte”, spune el.

„Avem două principii fundamentale de respectat: ființa umană și natura”

Modelul economic actual nu mai este sustenabil în contextual schimbărilor care au fost accelerate de pandemie, consideră Daniel Metz. „Sunt convins că acest model economic în care am trait în ultimii 10, 15, 20 de ani, care era concentrat pe generare de profit, pe rentabilizare, eficientizare la maximum fără să respectăm așa cum s-ar cuveni natura, fără să respectăm ființa umană, consider că…”

Citește articolul aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente