Businessul furnizorului de servicii şi software NTT Data a crescut cu 27% în 2019, la 380 milioane de lei, cu un profit de 21 mil. lei

B

Furnizorul de servicii si solutii software NTT DATA Romania (fosta EBS Romania), parte a concernului japonez NTT DATA, care este condus de Daniel Metz (foto), a inregistrat in 2019 o cifra de afaceri de 379,8 mil. lei (80 mil. euro), in crestere cu 27% fata de anul anterior, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Compania a obtinut un profit net de 21,2 mil. lei, mai mare cu 16% fata de anul 2018 si a raportat un numar mediu de 1.052 de angajati, mai mare cu 112 persoane fata de anul precedent. Cu toate ca majoritatea veniturilor locale ale gigantului japonez sunt generate de clienti din afara Romaniei, ponderea contractelor de pe piata autohtona este in crestere.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTube, Twitter și LinkedIn.

Articole recente