Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania: Sediul central în Cluj este un avantaj

D

Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania, a vorbit despre sediul central al companiei, care este în Cluj. „Din punctul meu de vedere, faptul că suntem localizați în Cluj este pentru noi un avantaj pe deoparte și, pe de altă parte, un dezavantaj. Un avantaj, dacă ne gândim la partea din business care ține de export: datorită poziționării din Transilvania, datorită faptului că avem o afluență foarte mare de clienți din Germania în această zonă. Un dezavantaj dacă accesăm piața locală și piețele regionale, dacă am avea centrala în București, am fi mai aproape de clienți”, a precizat Daniel Metz.

 În interviul PRO TV, acesta a precizat cât de important este în cadrul companiei faptul că orașul Cluj Napoca este orientat către viitor și dezvoltare: „Pot să afirm cu tărie că pentru noi a fost o șansă extraordinară Cluj-Napoca și este o șansă în viitor, este un oraș cu o strategie clară și sunt convins că în viitor Clujul va avea șansa de a accelera și mai mult”, a mai declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente