Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, despre anii petrecuți la liceul militar

D

Într-un interviu, Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, companie cu sediul central în Cluj, a povestit despre cei 4 ani petrecuți la liceul militar și despre valorile deprinse în timpul în care s-a aflat acolo. „Mă emoționez de fiecare dată când mă gândesc la acele vremuri.” Respectul și perseverența sunt cele mai importante lucruri pe care le-a învățat în perioada liceului.

Daniel Metz le recomandă celor tineri să lucreze cu mândrie și să respecte munca lor și pe a altora: „Am învățat în continuu timp de 4 ani, am învățat respectul, că trebuie să ne respectăm istoria, să ne respectăm țara. (…) Colegilor mei din firmă le spun astăzi că este foarte important când plecați seara acasă să aveți satisfacția lucrului bine făcut, niciodată să nu uitați că dacă voi vă pierdeți respectul pentru propria profesie, nimeni nu vă va respecta pe viitor”.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente