Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, despre cursurile predate la Universitatea din Cluj

D

Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, a vorbit într-un interviu despre programele de învățământ pe care le susține împreună cu compania sa, alături de Universitatea Babes Bolyai. Acesta este și cadru didactic la 3 facultăți de la Universitatea din Cluj, unde predă în limba română și în germană cursuri despre produsele software, antreprenoriat și modul de funcționare al companiilor internaționale.

„Predau ciclul de viață al produselor software, antreprenoriat, îi învăț cum funcționează companiile internaționale pentru faptul că am onoarea să conduc o astfel de companie, am niște materii, niște cursuri, care aduc o groază de pasiune. Vin de fiecare dată la facultate cu pasiune și cu dorința de a-i învăța și de a le povesti studenților, masteranzilor, cum să se raporteze la viitor pentru a face performanță”, a precizat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania. 

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente