Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, mesaj pentru viitorii programatori

D

Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania a vorbit, în cadrul unui interviu la EBS Radio, despre viitorii IT-iști. Acesta a menționat lucrurile la care ar trebui studenții și absolvenții să se aștepte de la acest domeniu și a oferit și câteva sfaturi în acest sens.

„Un tânăr care își dorește să aibă o carieră în domeniul IT, trebuie să absoarbă informație precum un burete. Să citească în permanență, să fie interesat de ce este nou, să cunoască noile trenduri. Trebuie să își dezvolte o abordare analitică, să înțeleagă lucrurile în profunzime.”

Daniel Metz a adăugat că viitorii IT-iști trebuie să înțeleagă cum funcționează procesele digitalizate. „În momentul în care tinerii au un interes, au un proiect care le place, se luptă până în pânzele albe. Asta apreciez mult la angajații noștri din NTT DATA. Nu este simplu, sunt sub o presiune uriașă, pentru faptul că stau la masă cu specialiști din alte țări, au un nivel de complexitate al jobului mai ridicat decât în alte industrii.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente