Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania: „Nu văd de ce nu am avea pe viitor centrele orașelor libere de circulația auto”

D

Conceptele de sharing au început să fie tot mai prezente în rândul populației tinere și vor înlocui treptat modelul clasic, păgubos, în care deținem un număr mare de mașini, care ocupă spații generoase de parcare și contribuie intens la poluarea orașelor, anticipează Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Automatizarea și digitalizarea vor revoluționa modelul clasic de transport terestru. Prin urmare, vom putea conduce mai ușor, controla mai bine funcțiile mijlocului de transport și, nu în ultimul rând, vom putea respira aer mai curat. Iar inteligența artificială ne va aduce, pe lângă smartphone-ul indispensabil azi, Smart Car-ul de mâine, pe care-l vom conduce într-un Smart City. Nu sunt extrase dintr-un scenariu de film, ci previziunile pe care le fac reprezentanții companiilor IT, al căror rol în configurarea viitorului e tot mai activ. 

Citește întregul articol!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente