Daniel Metz: „În ultimul segment al activităţii mele profesionale, doresc să mă dedic carierei universitare”

D

Daniel Metz, unul dintre primii antreprenori IT din Cluj, care acum este preşedintele Consiliului de Administraţie al unei companii cu peste 1.000 de angajaţi, renunţă la business pentru a se angaja la Universitatea Babeş-Bolyai pe un post de lector plătit cu circa 3.000 de lei net.

Antrepenorul va participa, în 3 februarie, la concurs pentru un post de lector pe perioadă determinată de 1 an la Facultătea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Departamentul de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în Limba Germană de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Postul e remunerat cu circa 3.000 de lei net. Daniel Metz va concura singur pentru postul respectiv. 

„Din 2017, am început să predau la Universitatea Babeş-Bolyai, în calitate de cadru didactic asociat. Acum, după ieşirea mea din rolul de lider executiv al unei companii de succes, am decis să fac pasul următor. Acela de a candida pentru un post de cadru didactic titular. În ultimul segment al activităţii mele profesionale, doresc să mă dedic carierei universitare. Este o obligaţie morală, un gest de recunoştinţă faţă de comunitatea în care am avut şansa de a scrie o poveste de succes”, a susţinut Metz pe blogul său.

Citește continuarea aici!

Articole recente