Daniel Metz: Mulțumesc Universității Babeș-Bolyai pentru onoarea acordării titlului de profesor Honoris Causa și mulțumesc familiei pentru susținere

D

Sunt adânc mișcat de onoarea de a fi adoptat în familia academică de mare prestigiu a uneia dintre cele mai vechi și de renume unic din această parte a Europei. Îi mulțumesc Universității Babeș-Bolyai pentru onoarea acordării titlului de doctor profesor Honoris Causa și mulțumesc familiei mele pentru susținere.

Această distincție m-a copleșit enorm și sunt extrem de onorat. Oarecum providențial ați decis să-mi acordați acest titlu și în consecință acest privilegiu într-un an deosebit pentru mine. Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la înființarea fostei mele companii EBS România, achiziționată în anul 2013 de către compania japoneză NTT DATA, membră a grupului NTT, cu peste 300 mii angajați în toată lumea.

La împlinirea celor 20 de ani, am făcut un pas înapoi din activitățile operaționale, părăsind rolul cei și preluând rolul de executiv al Consiliului de Administrație, lăsând la conducere executivă o echipă de oameni tineri, crescuți de mine. Mi-am dorit să închid cercul, fiecare dintre noi începem să desenăm multe cercuri în viață, majoritatea nu le terminăm de desenat, singurul cerc car se închide este cel al vieții noastre. Oamenii vin, își fac sau nu lecțiile și pleacă. În permanență am simțit nevoia de a da ceva înapoi societății. Am constatat timpuriu, însă, că proiectele mele nu ar fi avut nicio șansă în lipsa absolvenților universitarilor clujene. Vin în familia Babeș Bolyai după 20 de ani de trăiri intense pe câmpul de luptă.

Articole recente