Daniel Metz (NTT Data) despre cum păstrezi un angajat bun: Micile atenții nu mai funcționează / Trebuie să îi oferi sentimentul de apartenență în fața familiei, să se simtă valoros în firmă

D

Daniel Metz, Președintele Consiliului de Administrație NTT DATA Romania, a vorbit despre cum trebuie liderul unei companii să își păstreze angajații în firmă fără să folosească doar stimulente financiare.

Daniel Metz, Președinte al Consiliului de Administrație NTT DATA Romania, Doctor Honoris Causa și profesor al Universității Babeș-Bolyai, dar și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre din Sibiu, a vorbit despre digitalizare în business și calitățile pe care trebuie să le aibă un lider. La evenimentul „Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution”, organizat de Business Days, au luat cuvântul mai mulți antreprenori din domeniu.

Daniel Metz, NTT Data: Manipularea pozitivă cu mese de biliard/ping-pong, Coca-Cola și scaune mai bune nu mai funcționează

În cadrul discursului său, intitulat „Lider autentic vs. (Lider) manipulator…”, Metz a vorbit despre metodele folosite în trecut în compania sa pentru o relație angajator-angajat cât mai bună și despre cum și-a păstrat cei mai buni oameni în firmă. 

Citiți articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente