Daniel Metz, NTT Data Romania: „Tinerii să îndrăznească să viseze” / Ce salariu ar cere omul de afaceri dacă ar fi acum student

D

Daniel Metz, președintele Consiliului de Administrație NTT DATA Romania și cadru didactic asociat la UBB, este de părere că educația are rol de „medicament” pentru problemele societății din România și afirmă că salariile din IT-ul clujean au oferit o alternativă celor care aveam planuri de a pleca din țară.

Prezent în studioul televiziunii naționale cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, acesta a vorbit despre HUB-ul în limba germană recent inaugurat la sediul NTT Data Romania de la Cluj-Napoca și destinat studenților de la Universitatea Babeș-Bolyai.

„Am creat direct în cadrul acestei companii (NTT Data Romania – n. red.) peste 2.000 de locuri de muncă și încă 1.000 în companii în care am fost acționar sau administrator și sunt mândru că în urma activității mele antrepenoriale sau manageriale au rămas peste 3.000 de locuri de muncă bine plătite”, a povestit Daniel Metz în emisiunea „Dincolo de alb și negru” la TVR.

Citiți mai multe aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente