Daniel Metz, om de afaceri din Cluj cu zeci de milioane de euro pe an cifră de afaceri: „Avem de-a face cu o criză care are o amplitudine asemănătoare celei generate de al Doilea Război Mondial sau de Marea Depresiune”

D

Un om de afaceri din Cluj care conduce o firmă cu cifră de afaceri de zeci de milioane de euro pe an spune că pandemia de coronavirus a determinat o criză financiară care se aseamănă cu Marea Depresiune sau cu al Doilea Război Mondial.

Daniel Metz conduce NTT Data Romania, una dintre cele mai mari firme de IT din România, cu o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de euro pe an. Acesta spune că a constatat direct modul în care de la izbucnirea pandemiei banii s-au învârtit tot mai puțin, și că lucrurile se vor agrava. Firma are expunere în industria de automotive, peste jumătate din cifra de afaceri e realizată cu clienți din această industrie. „Marii producători de autoturisme au început să oprească proiectele, să le amâne, să reducă dimensiunea lor, să reducă investițiile”,  a spus… Citește mai mult!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente