Daniel Metz renunță și la ultima funcție deținută la NTT DATA Romania. „O călătorie fascinantă se apropie tiptil de final”

D

Fondatorul uneia dintre cele mai de succes companii IT din Cluj, Daniel Metz, a anuțat la petrecerea de Crăciun a firmei că renunță la poziția de Președinte al Consiliului de Administrație NTT DATA Romania.

În cadrul «NTT DATA – Christmas Party 2022», am ținut astăzi ultimul speech, într-o poziție oficială, în fața clienților și colegilor mei dragi”, a anunțat Daniel Metz, fondatorul companiei EBS, actualmente NTT Data Romania, într-o postare pe Facebook.

Ce aduce 2023 pentru Daniel Metz?

Daniel Metz a anunțat ce va face în continuare și a transmis un mesaj tuturor celor cu care acesta a colaborat de-a lungul a mai bine de 20 de ani de activitate la NTT DATA Romania.

De la 1 mai 2023 voi îndeplini rolul de «Executive Advisor», ca extern. Urez noii echipe manageriale, oameni care au crescut sub mâna mea, să scrie următorul capitol al acestei povești de succes. Privesc cu mare mândrie în urmă și cu încredere spre viitor”, a conchis Daniel Metz.

Citiți articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente