Despre ceremonia de deschidere a noului sediu NTT DATA din Sibiu

D

Astăzi, în data de 24 Iunie, am avut onoarea să particip la ceremonia de deschidere a noului sediu NTT DATA din Sibiu în cadrul Festivalului Internațional de Teatru. Acest festival întrunește toate momentele artistice într-un loc grandios cu o atmosfera artistică de nedescris. 

Am fost alături de Excelența Sa, Ambasadorul Japoniei în România, împreună cu distinși reprezentanți ai autorităților române și ai comunității culturale, dar și membri din top managementului NTT DATA Romania. 

Consider că un astfel de eveniment întrunește mai mulți oameni care aduc inspirație și pot face ceva incredibil pentru cultura românească. 

Atât acest eveniment artistic, cât și inaugurarea noului spațiu de birouri NTT DATA Romania sunt foarte importante pentru mine, acestea îmbină arta și inovația formând o zonă culturală inedită în Sibiu. Evenimentul de astăzi ne aduce mai aproape de creerea unei societăți diferite, atât din punct de vedere al sustenabilității, cât și din punct de vedere al diversificării experiențelor. 

Articole recente