„Innovation Science Café”, un spațiu de lucru informal destinat studenților UBB, inaugurat la NTT DATA

„Innovation Science Café”, un spațiu informal pentru studiu și practică, destinat studenților cu rezultate excepționale de la linia de studiu în limba germană a UBB, a fost inaugurat în sediul NTT DATA din Cluj-Napoca.

Acesta este un spațiu informal pentru studiu și practică, destinat studenților cu rezultate excepționale de la linia de studiu în limba germană din cadrul Unversității Babeș-Bolyai.

Daniel Metz, Președintele Consiliului de Administrație NTT DATA Romania, a mărturisit că în cadrul unviersităților regăsim un adevărat tezaur de experiență, care trebuie valorificat. El a evidențiat importanța educației în societatea de astăzi și spune că mediile academice sunt „sursa bunăstării și viitorul României”:

„Este o chestiune emoțională pentru toată lumea, este o împlinire, este un vis care a devenit realitate pentru că de ani de zile am abordat universitatea și am găsit parteneri reali. Am avut o relație de înaltă calitate care s-a concretizat în nenumărate proiecte de cercetare. Acolo unde noi, ca manageri, nu știam să găsim răspunsuri, am mers spre universitate și am căutat împreună cu cercetătorii universității răspunsurile corecte.”

Citiți mai multe aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente