Invitați de excepție și atmosferă festivă la Opera Națională Română Cluj-Napoca

I

Eleganță, distincție, prestanță și rafinament. Sâmbătă, 16 martie, publicul clujean, dar nu numai, s-a bucurat de atmosfera festivă și emoția celui mai elegant eveniment din România: Balul Operei 2024. Strălucirile autentice și alura clasică au transformat această seară într-una cu totul magică, în prezența unor invitați de marcă, a elitelor naționale și a peste 500 de spectatori fascinați de evenimentul co-organizat de Opera Națională Română Cluj-Napoca și Fundația Transilvania Leaders

Programul artistic al serii a oferit publicului plăcerea unui repertoriu atractiv și încântător, îmbinând momente orchestrale, solistice – vocale și instrumentale, cu momente coregrafice. Au fost nelipsite Parada debutanților, moment realizat cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj, precum și momentul festiv al decernării premiilor de excelență care răsplătesc anual talentele și reușitele excepționale. […] Alături de trofeele dedicate artiștilor, Fundația Transilvania Leaders, co-organizatorul evenimentului, a continuat tradiția prin oferirea propriei distincții, Marele Premiu Transilvania Leaders înmânat de domnul Daniel Metz – Președintele Clubului Oamenilor de Afaceri al Fundației, domnului Mihai Silvășan, pentru devotamentul față de clubul de baschet U-BT Cluj-Napoca și performanțele obținute ca jucător și antrenor.

Citiți articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeX și LinkedIn.  

Articole recente