Linii de studiu susținute de NTT DATA

L

Din dorința de a investi în viitor, am decis împreună cu partenerii noștri de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca să susținem promovarea unui sistem educațional universitar cu adevarat sustenabil. Cele patru linii de studiu deschid perspective promițătoare tuturor celor care decid să le urmeze. Acestea presupun, întâi de toate, dezvoltarea competențelor în sfera IT, dar și dobândirea de experiență practică, atât de necesară pentru o bună integrare în piața muncii. Cu toții ne dorim o comunitate prosperă în care performanța este o valoare esențială în care competențele și aptitudinile resurselor umane ramân la un nivel înalt. Cheia succesului este reprezentată într-o mare măsură de încrederea pe care o acordăm tinerilor.

Industria IT din România nu este doar cel mai dinamic sector al economiei, ci și un susținător puternic al educației în acest domeniu. Cu o cerere de pe piață de aproximativ 12.000 de specialiști anual, efortul companiilor de IT de a susține tinerii interesați să lucrez în această industrie este unul de la sine înțeles și absolut necesar. NTT DATA Romania susține, în cadrul Universității Babeș-Bolyai, patru linii de studiu: un program de licență în limba germană, două programe de masterat și un program postuniversitar.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn

Articole recente