„Managementul nu înseamnă doar cărți, ci și foarte multă empatie” – Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, după 20 de ani de business

Sunt atât de multe învățăminte, experiențe, reflecții asupra lumii afacerilor, direcții strategice în educație, business, ș.a. pe care Daniel Metz CEO NTT DATA Romania, le oferă în interviul pe care ni l-a acordat, încât aproape l-am îndemna să le adune într-un manual de afaceri. După 20 de ani. Până atunci, vă invităm să citiți interviul.

Domnule Metz, povestiți-ne despre istoria companiei și principalele repere ale evoluției sale. Cum ați reușit să creșteți echipa și cifrele de afaceri ale companiei?

Sunt câteva decizii pe care le-am luat în ultimii 20 de ani care și-au pus amprenta decisiv asupra evoluției business-ului, care se regăsesc azi în rețeta de succes a companiei. Nu prea am luat decizii eronate, care să fi influențat negativ afacerea. De aceea suntem printre puținele companii care în anul 2000 era pe piața IT din Cluj Napoca și care activează și astăzi. Am avut un avânt prin anii 2001-2002, iar prin 2004 ne-am dat seama că nu mai puteam crește cu rapiditate, întrucând universitățile de atunci nu furnizau un număr suficient de absolvenți în informatică. Mai mult decât atât… Citește interviul complet aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente