Next step…

N

Anul trecut, în luna mai, am terminat de scris o poveste. O poveste despre un grup de oameni entuziaști, visători, dornici de succes și dispuși să schimbe regulile viitorului.

Timp de 20 de ani, am avut onoarea de a conduce acest grup minunat. Dintotdeauna am știut că va veni ziua în care va trebui să mă retrag. Atunci când începi să desenezi un cerc, îți dorești ca acel cerc să fie închis. Acel moment trebuie planificat minuțios și îndeosebi asumat rațional și emoțional.

Încă de acum 5 ani am decis ca, după încheierea misiunii mele „executive”, să mă dedic educației oamenilor tineri. Prin mâna mea au trecut de-a lungul timpului mii de oameni tineri. Știu că pot să îi ajut, împărtășindu-le experiența și expertiza pe care le am.

Din 2017, am început să predau la Universitatea Babeș-Bolyai, în calitate de cadru didactic asociat. Acum, după ieșirea mea din rolul de lider executiv al unei companii de succes, am decis să fac pasul următor. Acela de a candida pentru un post de cadru didactic titular.

În ultimul segment al activității mele profesionale, doresc să mă dedic carierei universitare. Este o obligație morală, un gest de recunoștință față de comunitatea în care am avut șansa de a scrie o poveste de succes.

Este esențial să ne pregătim tinerii pentru competiția dură a viitorului. Cu un tineret educat, bine pregătit pentru viață, șansele noastre ca națiune în competiția globală vor deveni mai bune de la an la an.

Articole recente