NTT DATA înființează bursa de excelență Daniel Metz

N

Conducerea companiei de tehnologia informației din Cluj a decis să înființeze o bursă care să poarte numele fondatorului acesteia.

Ceremonia de la NTT Tower, denumită “De la Antreprenoriat spre Alma Mater”, a grupat manageri ai NTT DATA Romania, reprezentanți ai Universității Babeș-Bolyai (UBB), oameni de afaceri clujeni. “În semn de profund respect pentru întreaga activitate profesională, Amfiteatrul NTT DATA devine Amfiteatrul EBS – Expectations Beyond Software.

În semn de încredere în contribuția valoroasă pe care o va aduce și mediului academic, NTT DATA în colaborare cu UBB înființează Bursa de Excelență Daniel Metz. Sub cupola unui eveniment surpriză, “De la Antreprenoriat spre Alma Mater”, am celebrat continuarea unui parcurs profesional vocațional: acela de a inspira generații, de a forma tineri și viitori lideri de succes.”

Citiți articolul integral aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente