NTT DATA România lansează proiectul „PEX – Practicăm EXcelența”, stagii de practică pentru studenți

N

Proiectul își propune ca obiectiv general creșterea ratei de participare a studenților (ISCED 6-7) la programe de învățare la locul de muncă din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate în SNC și SNCDI, în cadrul unor parteneriate universități-angajatori nou dezvoltate pentru a le facilita inserția pe piața muncii după ce au absolvit studii terțiare.

“Este extrem de important ca, într-un mediu mereu în schimbare, mai ales în contextul actual imprevizibil, companiile să susțină sistemul educațional. Viziunea și valorile noastre se concentrează asupra viitorului și a impactului pozitiv pe care o educație contemporană cu tendințele pieței îl poate oferi noilor generații. Prin acest program oferim cadrul de conectare directă între mediul de business și generația tânără și ne propunem să cultivăm potențialul și talentul studenților pentru a-i îndrepta înspre sfera serviciilor IT” declară Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania.

Citește articolul aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente