NTT DATA Romania sprijină producătorii locali clujeni, oferind suportul său pentru creșterea platformei MadeinCluj.ro

N

MadeinCluj.ro a fost gândită ca o platformă care să vină în ajutorul producătorilor locali, mai ales în această perioadă, când pandemia i-a obligat să se reinventeze rapid pentru a-și menține business-ul în viață. Suntem abia la început și căutăm în continuare soluții inovative care să răspundă nevoilor acestora, să le fie de ajutor. Considerăm că este momentul să arătăm solidaritate și să susținem micii producători care trec printr-o perioadă dificilă.

Nu este prima dată când NTT DATA Romania oferă ajutor în această criză și nu doar. S-a implicat pentru combaterea COVID-19 în cadrul proiectului Un Singur Cluj și pentru diverse proiecte comunitare și evenimente în calitate de parteneri. Compania condusă de către Daniel Metz se implică activ în campanii de responsabilitate socială din diverse domenii, nu doar cu scopul de a sprijini… Citește mai multe aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente