O parte a secției de Oncopediatrie Cluj a fost renovată! Cum arată proiectul de peste 300.000 lei: „Copiii sunt prioritari!”

O

Secția de oncopediatrie a Institutului Onclologic din Cluj-Napoca a fost reabilitată parțial datorită unui proiect al fundației Rotary Cluj și a cluburilor partenere.

Proiectul de reabilitare integrală și dotare cu mobilier specific a spațiilor utilizate ca sală de tratament și a compartimentului de Terapie Intensivă a Secției de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) a fost finalizat.

„Pentru reușita acestui proiect inițiat de Ioan Leanca alături de Matei Miko, Petru Mircea și Emeric Fülöp, vrem să mulțumim tuturor membrilor Clubului Rotary Cluj-Napoca, precum și Clubului Rotary Bari Ovest – Italia, Clubului Rotary Milano Cordusio – Italia, Clubului Rotary Kortrijk – Belgia, Clubului Rotary Pécs – Ungaria, Districtului 2241 Romania și Republica Moldova și The Rotary Foundation, precum și inimoșilor sponsori Fundația Transilvania, TeraPlast, Fundația Speranța, SDC Imobiliare, PSP Cargo Group, Ioan Leanca, Alexandru Galoș, Arobs, Electroglobal, Daniel Metz, Traian Bochis, Matei Miko și mulți alții”, au mai transmis memebrii Rotary Cluj.

Citiți articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente