Personalități care influențează și formatori de opinie la TEDxSatuMare

P

Conferința TEDxSatuMare „Community Changers” are loc pe 16 octombrie, între orele 14.00 – 19.30, în sala de spectacol a Teatrului de Nord Satu Mare și aduce pe scenă adevărați schimbători ai societății!

Orașul Satu Mare va găzdui un eveniment de mare anvergură, și anume conferința TEDx – Community Changers. Cea de-a treia ediție organizată la Satu Mare, TEDx 2022 va aduce în fața publicului un număr de 9 speakeri de excepție, adevărate exemple de oameni, toți personalități care la rândul lor au adus și în continuare oferă modele de schimbare pentru societate și comunitatea din care provin și în care trăiesc.

Dr. Daniel Metz este unul din principalii promotori ai responsabilității sociale în mediul de business, implicat în viața comunității, în mediul academic și, fiind implicat și în proiecte sociale și activități sportive. Este un nume important în mediul de afaceri, având peste 20 de ani în mediul business și unul din pionierii industriei de IT din Transilvania. Dr. Metz împărtășește cu noi idei despre cum succesul antreprenorial devine un motor motivațional pentru angajații companiei abia atunci când acesta se exprimă în cadrul comunității.

Citește mai multe detalii aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.

Articole recente