Programele de studiu în limba germană la Universitatea Babeș-Bolyai se bucură de susținerea financiară a unor companii reprezentative din mediul de afaceri

P

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și partenerii reprezentativi ai mediului de afaceri german, MHP Consulting Romania (MHP Romania), Porsche AG și NTT DATA Romania, extind protocolul privind finanțarea unor programe de studii și dezvoltarea parteneriatelor de predare, internship și practică dedicate studenților.

Ceremonia de semnare a noului protocol va avea loc marți, 4 octombrie 2022, la ora 17.00, în sala de ședințe a UBB (str. Mihail Kogălniceanu nr. 1, et. 1),  în prezența rectorului UBB, prof. univ. dr. Daniel David, a prorectorului UBB pentru linia germană de studii, conf. univ. dr. Christian Săcărea, a decanilor Facultății de Matematică și Informatică a UBB, prof. univ. dr. Anca Andreica și Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, conf. univ. dr. Răzvan Mustață, a ambasadorului Republicii Germania în România, ES Peer Gebauer, a dlui Bernd Otto Hörmann – CEO MHP Consulting Romania, a dnei. Monica Potop – CFO MHP Consulting Romania, a dnei. Maria Metz – CEO NTT Data, a dlui Marc Zimmermann – CFO al MHP A Porsche Company, a dr. Oliver Oswald – coordonatorul Departamentului pentru Relații internaționale al  MHP A Porsche Company, a dr. Daniel Metz – NTT DATA Romania, a subprefectului studenților pentru linia germană de studii din cadrul UBB – Paul Valentin Lung.

Citiți mai multe detalii aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente