TEDx Community changers: Cel mai mare eveniment de public speaking vine la Satu Mare

T

Au rămas mai puțin de 10 zile până la cea de-a treia ediție a conferinței mondiale TEDx Satu Mare: la data de 16 octombrie, începând cu ora 14.00, vor fi prezente 9 personalități care vor susține câte un discurs inspirațional TEDx pe scena Teatrului de Nord Satu Mare.

TEDx Satu Mare are ca scop dezvoltarea personală și extinderea perspectivei participanților, ajutându-i prin discursurile și prezentările unor oameni de valoare să își lărgească viziunile proprii, dar și să-i inspire și să-i conecteze cu alți oameni cu valori similare.

Vom avea alături de noi 9 speakeri extraordinari, care excelează în diferite medii profesionale și sociale, și care vin la Satu Mare să-și împărtășească din experiențele lor având ca subiect COMMUNITY CHANGERS. Iată lista finală a speakerilor TEDx Satu Mare 2022:

Dr. Daniel Metz, originar din Satu Mare este unul din principalii promotori ai responsabilității sociale în mediul de business, implicat în viața comunității, în mediul academic și, fiind implicat și în proiecte sociale și activități sportive. Este un nume important în mediul de afaceri, având peste 20 de ani în mediul business și unul din pionierii industriei de IT din Transilvania.

Citiți mai multe aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente