TEDx Satu Mare: despre oameni, schimbări și succes

T

Sute de sătmăreni au manifestat interes pentru evenimentul TEDx Satu Mare 2022, iar acest lucru s-a dovedit nu doar datorită faptului că evenimentul a fost SOLD OUT, ci și prin prisma interacțiunii extraordinare pe care l-a avut publicul cu scena.

Nouă speakeri senzaționali și-au împărtășit ideile, gândurile și experiențele despre ce înseamnă să fii community changer, dar și cu privire la oportunitățile ce se ascund în fiecare dintre noi și, mai ales, ce potențial uriaș există în Satu Mare ca oraș cosmopolit.

Evenimentul s-a încheiat cu un interviu moderat de Andi Daiszler, invitat fiind dr. Daniel Metz, publicul fiind direct implicat prin întrebările adresate și provocările lansate invitaților TEDx Satu Mare.

În ce privește concluzia și sfatul doctorului Daniel Metz „trebuie să le oferim tinerilor noștri ceea ce au nevoie ca să rămână în țară, pentru că România are nevoie de ei”. Acesta a mai arătat și faptul că pentru a închega comunitatea sătmăreană, este nevoie de niște schimbări importante în materie de educație universitară și posibilitatea de a crea locuri de muncă și salarii bune pentru a-i ține pe tineri în oraș.

Citiți articolul integral aici.

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente