„The Roller Coaster” la TEDxBaia Mare

De-a lungul vieții mele profesionale, am participat la sute de conferințe și poate că am ținut mii de discursuri. Nu la multe dintre ele am fost atât de emoționat, așa cum am fost la cel pe care l-am susținut sâmbătă la TEDx Baia Mare.

E fascinant să descoperi organizarea excepțională a unui eveniment de renume mondial și profesionalismul desăvârșit al echipei organizatorice. M-am bucurat să cunosc o mulțime de oameni interesanți, să descopăr povești care ar merita auzite de fiecare dintre noi. Sunt o mulțime de oameni care lucrează la a transforma lumea într-un loc mai bun și care ne dau speranță pentru viitor. Discursul meu s-a numit simplu, „The Roller Coaster” despre parcursul societății românești în ultimii 20 de ani și schimbările induse de către oameni: cum erau oamenii și angajații la începutul anilor 2000, cum sunt acum, dar mai ales cum consider eu că vor fi în viitor. 

Abia aștept să văd înregistrarea integrală și să o împărtășesc cu voi, sper că fiecare dintre experiențele speakerilor sa devină o sursă de inspirație.” 

Articole recente