Top 5 lucruri interesante pe care le-am văzut pe Twitter

T

De ceva vreme Twitter a devenit una dintre principalele surse de informație. Zilnic îmi iau timp ca să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în social media și mă bucur că pot să împărtășesc cu voi informațiile care mi se pare utile și interesante. Sper să vă placă. 

Un prim articol care mi-a atras atenția a fost unul de la Harvard Business Review despre motivația angajaților și despre cum aceasta este influențată în majoritatea companiilor. Așadar, ce strategie trebuie să abordeze angajatorii pentru a menține nivelul optim de motivație? 

Un alt articol care mi s-a părut interesant este despre evoluția Inteligenței Artificiale și a modurilor prin care aceasta poate ajuta companiile. Spre exemplu, prin intermediul AI se pot crea conexiuni și legături între artă și gradul de satisfacție pe care aceasta o are asupra angajaților, astfel managerii pot înțelege mai bine nevoile angajaților săi. 

Următoarea postare este despre evoluția internetului. WEB 3 este viitorul internetului, acesta va schimba nu doar aspectul internetului clasic pe care îl știm noi acum, dar va prezenta și noi moduri de monitorizare a informației. Puteți să vedeți mai multe aici.

Alt tweet care mi s-a părut interesant a fost despre impactul muncii remote asupra dezvoltării noilor afaceri. Conform statisticilor, numărul antreprenorilor noi s-a dublat în comparație cu perioada anterioră pandemiei. Găsiți întregul articol aici.

O altă postare care mi-a atras atenția a fost cea de mai jos, despre lucrurile pe care și le doresc tinerii pe piața muncii. Consider că este un articol potrivit pentru angajatorii care sunt în process de recrutare, mai ales dacă își doresc în echipă tineri din generația Z. 

Puteți să citiți articolul aici

Voi ce subiecte interesante ați văzut în ultima perioadă pe social media? 

Articole recente