Top 5 lucruri interesante pe care le-am văzut pe Twitter în luna aprilie

T

Twitter a devenit și pentru mine una dintre sursele principale de informație și mă bucur să împărtășesc cu voi cele mai interesante articole pe care le-am descoperit pe platformă în ultima vreme. Dacă aveți recomandări de conturi interesante de urmărit, le aștept în comentarii. Mulțumesc.

De ziua internațională a artei, cei de la UNESCO au postat un citat care mi-a plăcut mult: „Creativity is the essence of freedom.” Gândind creativ, ne dezvoltăm și reușim să facem și să descoperim lucruri noi. 

Am găsit și o animație care prezintă în câteva secunde modul în care au migrat oamenii de-a lungul istoriei. Mi s-a părut foarte informativ și util, mai ales pentru cei pasionați de istorie.  O puteți vedea aici

În căutarea de noi cărți interesante și utile pentru dezvoltarea personală și profesională, am găsit o listă creată de Collaborative Fund. Pe mine m-au convins cărțile din listă și abia aștept să discut despre ele cu voi. Le puteți găsi aici.

Un alt tweet care mi-a atras atenția a fost despre legătura dintre performanța și fericirea angajaților. Conform unui articol Inc., angajații care sunt fericiți, sunt mai productivi și au performanțe mai bune. Puteți citi articolul aici.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este un tweet despre un subiect foarte actual în companiile care se confruntă cu lipsa sau pierderea forței de muncă. De ce oamenii renunță la locul de muncă? Și cât de importantă este relaționarea managerului cu angajatul? Găsiți răspunsul aici.

Voi ce postări și lucruri interesante ați descoperit în timp ce erați pe rețelele voastre sociale? M-ar bucura să aflu despre ele. 

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeX și LinkedIn.  

Articole recente