Top 5 lucruri interesante pe care le-am văzut pe Twitter în luna mai

T

Twitter a devenit și pentru mine una dintre sursele principale de informație și mă bucur să împărtășesc cu voi cele mai interesante articole pe care le-am descoperit pe platformă în ultima vreme. Dacă aveți recomandări de conturi interesante de urmărit, le aștept în comentarii. Mulțumesc.

La începutul lunii mai, nava spațiala Crew-3 s-a întors pe pământ, după ce a petrecut mai mult de 6 luni în spațiu. Misiunea acesteia a fost să studieze găurile negre care ar putea duce în viitor la evoluția tehnologiei medicale. Regăsiți aici video-ul despre rezultatele acestei misiuni spațiale.

Un alt tweet care mi s-a părut interesant, a fost o poză cu interiorul trenului Orient Express. Acesta a fost creat în 1883 și este considerat unul dintre cele mai faimoase trenuri din istorie. Comparația între trecut și prezent mă ajută să înțeleg mai bine evoluția tehnologiei pe parcursul  istoriei.

Următoarea postare interesantă pe care am văzut-o pe Twitter este despre importanța lucrurilor mici în viață. Uneori, nu contează perspectiva pe care o abordăm, ci rezultatul final. Găsiți postarea aici.

Un alt tweet care mi-a atras atenția a fost acest articol despre evoluția personală și efectele pe care le are depresia asupra organismului uman. Introspecția este un pas important în dezvoltarea personală, ceea ce va duce ulterior și la dezvoltarea profesională. 

Un alt tweet care mi-a atras atenția a fost cel de mai jos, despre noile oferte de job și ce presupun acestea. Consider că este un articol potrivit pentru tinerii din noua generație, în special în această perioadă de tranziție între munca remote și cea hibrid. 

Puteți să citiți articolul aici. 

Voi ce ați descoperit interesant pe social media în ultima perioadă?

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeX și LinkedIn.  

Articole recente