Trei nume grele din business-ul clujean îl consiliază pe rectorul UBB Cluj: Metz – NTT DATA Romania, Tetik – BT și Ene – MOL

T

Omer Tetik (Banca Transilvania), Daniel Metz (NTT DATA Romania) și Camelia Ene (MOL România) sunt managerii din Cluj incluși în noul Consiliu Consultativ Strategic al Rectorului Universității Babeș-Bolyai (CCSR-UBB), alături de Dragoș Anastasiu (Eurolines) și Gyula Fater (OTP Bank).

Acțiunile UBB în zona socio-economică vor fi discutate pe viitor în noul Consiliu Consultativ Strategic al Rectorului, numit prin decizia Rectorului UBB. CCSR are rolul de a consilia, pe bază de voluntariat, rectorul UBB pentru realizarea cât mai performantă a managementului și a conducerii operative a universității în zona socio-economică, aducându-și contribuția la modernizarea culturii organizaționale a instituției și la relaționarea cât mai bună a comunității academice a UBB cu mediul socio-economic.

Citește articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.  

Articole recente