Un deceniu de informatică în germană, sărbătorit de UBB la Cluj

U

Lideri ai unor companii germane și personalități din mediul academic au marcat evenimentul la Centrul Regional de Excelență în Industrii Creative.

„Am sărbătorit 10 ani de informatică în limba germană în cadrul Facultății de Matematică-Informatică a Universității Babeș-Bolyai (FMI-UBB) din Cluj-Napoca. Este unul dintre proiectele mele de suflet de care sunt mândru”, a relatat Daniel Metz, fondator al companiei EBS – actuala NTT Data Romania.

Printre participanții la ceremonie s-au mai aflat Florin Sabou – președintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord, Christian Săcărea – prorector al UBB, Maria Metz – director general al NTT DATA Romania.

Un deceniu de informatică în germană, sărbătorit de UBB la Cluj - Daniel Metz

FMI-UBB oferă, din 2014, programul de licență în informatică în limba germană. Planul de învățământ este construit în așa fel încât materiile să ofere cunoștințe în: bazele informaticii, software-engineering, gestionarea bazelor de date şi a informaţiei, inteligenţă artificială, programare web.

Citește articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeX și LinkedIn.  

Articole recente