Daniel Metz, fondator NTT DATA Romania, a primit placheta de onoare a Colegiului Militar din Alba Iulia

D

Când educația insuflă valori, realizările sunt mărețe: „De fiecare dată când revin la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia simt că am ajuns acasă. Mergând prin încăperile colegiului regăsesc ici-colo părticele ale sufletului meu de licean”, ne-a mărturisit domnul Daniel Metz, absolvent al colegiului militar, promoția 1983 și fondatorul uneia dintre cele mai mari companii informatice. Domnul Daniel Metz este Președinte al Consiliului de Administrație al NTT DATA Romania și afirmă cu tărie că „liceul militar mi-a gravat profund în suflet un set de valori care au constituit fundamentul realizărilor mele. Am creat direct sau indirect peste 3.000 de locuri de muncă. Am învățat tinerii să creadă în viitorul lor în această țară. Să rămână aici și să își construiască aici o carieră de succes”.

Ieri, la ceremonia de deschidere a noului an școlar, domnul Daniel Metz a fost alături de elevii colegiului militar, dascăli, cadre didactice și militare și invitați, resimțind alături de ei, emoțiile începutului.

Citește mai multe aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeTwitter și LinkedIn.

Articole recente