SMART-dialoguri la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

S

Sub titlul „SMART – dialoguri”, în data de 5 februarie 2024, de la ora 11:00, elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia vor avea prilejul să dialogheze în cadrul unui eveniment organizat de instituția gazdă, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cu unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul IT – Prof. h.c. Dr Daniel Metz.

Lector Univ. Dr. la Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cadru Didactic Asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Doctor în Management în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, actualmente Senior Executive Advisor al Bordului Executiv NTT DATA România, anterior CEO NTT DATA Romania și, respectiv, Președintele Consiliului de Administrație al companiei, cu peste 25 de ani de experiență în industria IT, Prof. h.c. Dr. Daniel Metz a dezvăluit în cadrul mai multor întâlniri cu tinerii că își dorește să fie mereu aproape de noua generație, să dialogheze cu aceștia și să le ofere cât mai mult din experiența sa profesională și nu numai.

Citește articolul integral aici!

Pentru că îmi doresc să fiu mereu aproape de noua generație și îmi adaptez discursul pe canalele folosite de tineri, mă puteți găsi și pe YouTubeX și LinkedIn.  

Articole recente